2102480423 6946961783 Διονυσίου Σολωμού 35, Ανω Λιόσια kwstele@yahoo.gr
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Ελευθεριάδης Κων/νος | Εμπόριο Ξυλείας - Συγκόλληση PVC Άνω Λιόσια Αθήνα
 
Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ξυλείας, η επιχείρησή μας “Ελευθεριάδης Κων/νος” η οποία βρίσκεται στα Άνω Λιόσια Αττικής, προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίες και ψάχνετε την ιδανική ξυλεία για την κατασκευή που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς και θα σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
 
Η ξυλεία που διαθέτουμε αποτελεί την ιδανική λύση για ξυλουργικές κατασκευές όπως κουζίνες, ντουλάπες αλλά και για οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
  Πάγκοι Κουζίνας
  Μελαμίνες
  MDF
  MDF επενδεδυμένο
  Μαδέρια
  Κόντρα πλακέ
  OSB
  Υλικά Επιπλοποιίας
  Deck
  Νοβοπάν
  Μασίφ ξυλεία
  Τάβλες
  Καδρόνια
  Πέργκολες
 
 
 
 
 
 
 
Για οποιαδήποτε κατασκευή

και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στην επιχείρησή μας και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ιδανική ξυλεία για τις κατασκευές σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή ξυλείας για τις κατασκευές σας.

Έπειτα, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, μπορούμε να αναλάβουμε τον τεμαχισμό της ξυλεία που έχετε επιλέξει, στις ακριβείς διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε, καθώς οι κοπές είναι ηλεκτρονικές αλλά και την συγκόλληση περιθωρίων PVC ώστε να σας παραδώσουμε την ξυλεία έτοιμη για την ολοκλήρωση της κατασκευής σας.

Η ξυλεία μας διατίθεται σε χονδρική αλλά και σε λιανική πώληση, ενώ υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας, αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.